top of page

OSLO KRAV MAGA klubb deltok på World Koboduleir i Canada


I sammen med deltakere fra Troll Karateklubb og Bærum Ju-Jiutsuklubb deltok Knut Nerheim og John Johannessen på den store treningsamlingen for kampsportutøvere i Quebec i Canada. Denne samlingen går av stabelen vært 4. år og samler deltakere fra hele verden. Totalt var vi over 800 deltakere som trente fredag, lørdag og søndag.

For oss som er interessert i å se på hva som rører seg innen dette miljøet var det veldig artig å teste ut ulike stilarter og løsninger på forskjellige selvforsvarsmønstre. Med over 25 stk. forskjellige undervisninger/temaer var det lett å finne noe som passet enhver smak. Her var det alt fra TAI CHI til avansert KUNG FU samt trening med ulike våpen. Hyggelig å møte mange nye fjes og utveksle nye erfæringer innen selvforsvar. Instruktørene var utrolig dyktige og hadde en positiv holdning til oss som kanskje hadde en litt annen bakgrunn. Vi satser derfor på at også KRAV MAGA vil stille som en egen stilart på den neste samlingen som World Kobudo Federation har om fire år.

I sammen med deltakere fra Troll Karateklubb og Bærum Ju-Jiutsuklubb deltok Knut Nerheim og John Johannessen på den store treningsamlingen for kampsportutøvere i Quebec i Canada. Denne samlingen går av stabelen vært 4. år og samler deltakere fra hele verden. Totalt var vi over 800 deltakere som trente fredag, lørdag og søndag

Nyeste saker
Arkiv
Kategorier
bottom of page