top of page

Sommerleir på Hurum


Hurum Krav Magaklubb stod for et meget bra opplegg i forbindelse med sommerleiren 2010. Med sol fra en skyfri himmel ble helgen en flott opplevelse for de som valgte å sette av helgen til trening. Det var deltakere fra Oslo, Hurum, Romerike, Arendal og Hamar tilstede.

Det ble trening lagt opp etter de prinsipper som Krav Maga står for og deltakerene fikk også prøvd seg i en litt lunefull skogsløype som nok ga mange en noe spesiell opplevelse. Det er kansje ikke normalt å møte voldelige utenlandske tiggere ute i svarte skauen men det var en av de mange problemene som deltakerene måtte løse på sin vandring ute i løypa.

I en annen del av treningen fikk de også testet ut sine ferdigheter med forsvar/angrep mot kniv i en dertil egnet konkurranse. Det ble mange fargerike striper av tusj på de medbrakte hvite T-skjortene og med medaljeoverrekking på kvelden så ble dette en ny opplevelse for de fleste.

Det var 12 stk. som skulle opp til gradering for brunt belte og 1 stk. som skulle opp til sort belte. Denne graderingen ble foretatt i et høyt tempo og hadde en utrolig bra kvalitet. Vi vil få gratulere de som mottok nye grader denne dagen.

Det at Lasse fra Hurum Krav Magaklubb greidde å samle nesten 20 stk til bakkekamptrening på søndagsmorgen forteller litt om den innsatsviljen folk hadde. Det at noen hadde litt skallebank etter en noe sen grillaften på lørdag var ingen hindring. Vi ser frem til et nytt opplegg for 2011

CIMG0090.JPG
Nyeste saker
Arkiv
Kategorier
bottom of page