top of page
Krav Maga Hamar (003).png
VI TRENER

Mandag 19.30 - 21.00

Torsdag 19.30 - 21.00

 

ADRESSE

Kolltjernvegen 10, 2316 Hamar.

hamarkravmaga@gmail.com

Mobil:

Roger: 91787448

Cathrina: 98414648.

Hamar Krav Maga Klubb

Hamar Krav maga ble startet i september 2004 av Henning Bech. Han fikk med seg Are Alfstad og etter hvert Roger Andersen og Vidar Lunde i klubbens styret. Klubben har i mange år hatt jevn tilgang til nye medlemmer av begge kjønn, noe som ser ut til å fortsette. Aldersspennet er for tiden fra 18 år – og 60 år +.

Krav Maga som selvforsvars trening passer meget godt også for kvinner. Nye medlemmer ønsker å lære selvforsvar på en rask, effektiv og enkel måte, noe Krav maga prinsippet er kjent for. 

Treningsmiljøet anser vi som meget bra, og mange velger å fortsette i klubben når det første halvår har passert, det såkalte grunnkurs.  Dette gjenspeiler de mange som innehar blå - brune - og sorte belter. I dag har klubben flere medlemmer som har oppnådd sortbelte, da med minst 7 års sammenhengende trening i klubben.


Noen av våre medlemmer har variert bakgrunn fra ulike kampsporter, kampkunst med instruksjonserfaring. 

Det er absolutt ingen krav til tidligere erfaring i kampsport for å lære seg denne formen for selvforsvar. Det er heller ikke et krav til å fremstille seg for gradering, det er bare et tilbud, en motivasjonsfaktor.  
 
Klubben har et bredt utvalg av instruktører som har sammensatt pedagogisk utdannelse og lang praksis. Vi har fast trening to ganger pr uke, mandager og onsdager på hver en og halv time. 

Medlemmer av Krav maga Norge er selvsagt velkommen innom for trening når anledningen byr seg

OBS: Nye lokaler: Kolltjernvegen 10, 2316 Hamar

  • Wix Facebook page
bottom of page