VI TRENER

Mandag 19.15-20.45

Onsdag 19.15-20.45

 

ADRESSE

Birkebeinervegen 21,
2316 Hamar

hamar@kravmaga.net

Mobil: 916 45 540

VI TRENER HER

Hamar Krav Maga Klubb

Hamar Kravmaga ble startet i 2004 av Henning Bech som er hovedinstruktør. Klubben har i mange år hatt jevn tilgang til medlemmer, noe som ser ut til å fortsette. Men vi holder et tak på 25- 30 personer. Aldersspennet er fortiden fra 18 år – og opp mot 60 år, hvor av minst 25% er damer. 

Selvforsvarstrening som KravMaga som passer meget godt også for kvinner. Nye medlemmer ønsker å lære selvforsvar på en rask, effektiv og enkel måte, noe Krav maga prinsippet er kjent for. 

Treningsmiljøet anser vi som meget bra, og mange velger å fortsette i klubben når det første halvår har passert, det såkalte grunnkurs.  Dette gjenspeiler de mange sortbeltene som har holdt på i 7 år eller mer. I dag har klubben til sammen 9 personer som har oppnådd sortbelte.


Noen av våre medlemmer har variert bakgrunn fra ulike kampsporter, kampkunst med instruksjonserfaring. 

Det er absolutt ingen krav til tidligere erfaring i kampsport for å lære seg kravmaga. Det er heller ikke et krav til å fremstille seg for gradering, det er bare et tilbud, en motivasjonsfaktor.  
 
Klubben har et bredt utvalg av instruktører som har sammensatt pedagogisk utdannelse og lang praksis. Vi har fast trening to ganger pr uke, mandager og onsdager på hver en og halv time. 

Medlemmer av Kravmaga Norge er selvsagt velkommen innom for trening når anledningen byr seg. 

OBS: Nye lokaler: Birkebeinervegen 21, 2316 Hamar

  • Wix Facebook page
VÅRE INSTRUKTØRER

Henning Bech          4. Dan