top of page

Om Krav Maga Norge
 

 

Krav Maga Norge ble stiftet i 1996, og er ett av flere forbund i Norge som baserer
seg på Imi Lichtenfelt sine prinsipper. Før og etter hans bortgang, har det dukket
opp flere organisasjoner rundt omkring i alle verdens hjørner. Forskjellige navn
og uttrykk som Haganah, Krav Maga og Kapap kan lese/høes om overalt i media.

Det finnes flere norske aktører også, på markedet som KMLI, IKMF og KMN. Alle med samme opphav i det Israelske selvforsvars konseptet, og alle med hensikt i å lære deg selvforsvar.

Det som skiller Krav Maga Norge fra de andre, er at vi er en helnorsk organisasjon, med sterke tekniske forbindelser med israelske instruktører. På denne måten har vi mulighet/friheten til å utvikle oss som en egen organisasjon, for å gi deg best mulig teknisk og pedagogisk tilbud.

Vår organisasjon har fokusert på klubb og kursbasert undervisning. Da med tanke på konkrete arbeidsgrupper som sikkerhet, helsesektor, politi og generelle innføringer. Her har vi spesielle kurs som er rettet mot akkurat din arbeidsgruppe og de vanligste problemstillingene som kan dukke opp i ditt arbeidsmiljø. Både som grunnleggende og avanserte kurs.
Vårt pensum er basert på de enkleste og mest praktiske teknikkene. De skal kunne utføres av alle med normal helse, meget effektivitet. Disse prinsippene har blitt testet av den Israelske hæren. Og har vist seg meget effektivt i praksis. 

Vi har også klubber som driver avanserte treninger. Med avansert, så mener vi videreføring av de enkle, praktiske og effektive prinsippene vi baserer oss på.
Vi vet at en sunn og veltrent kropp gir deg et bra forsvar, og bruker også mye tid på fysisk utvikling av dine personlige våpen og din generelle helse.

Vi ønsker å gi deg konkret hva du trenger; Et kompromissløst selvforsvar.
Med kompromissløst mener vi at man skal ikke inngå noe kompromiss når det gjelder vår helse og sikkerhet. Vi skal aldri legge oss ned. Vi skal aldri dukke under for volden! Men vi skal beskytte vårt og våre, effektivt! For å deretter kunne gå hjem med helsen i behold.
Etterhvert som du avanserer, så blir budskapet tydeligere

... so you may walk in peace! 

Bildet er tatt i 1997 i Netanya i Israel.

Dette bildet er av (f.v.) Shian Raffi Liven, John Johannessen og Imi
Lichtenfelt.

bottom of page